Zijn uw koplampen geel, dof en vaag, bekrast, geoxideerd, afkeur APK ?

Vervang ze niet maar laat ze herstellen / polijsten, en bespaar veel geld.

De koplampen van de meeste auto’s zijn tegenwoordig niet meer van glas,maar van doorzichtig kunstof met een coating. Zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg zal deze coating na verloop van tijd doen verweren en verkleuren.

De oxidatie en verwering veroorzaakt een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling wordt beperkt. Hierdoor wordt uw veiligheid in het donker aanzienlijk beperkt.

Een auto met doffe koplampen wordt bij de APK– keuring afgekeurd !

Gemakkelijke en snelle reparatie bij Pro-Autostyling

Bespaar honderden euro’s per koplamp door het te laten polijsten. Pro-Autostyling werkt met de modernste producten en biedt daarom het beste, kosteneffectieve alternatief voor vervanging van de koplampen.  De werkwijze van Pro-Autostyling is snel en effectief. Demontage is niet nodig!

De herstelde koplamp is weer helder en werkt als nieuw, zowel voor wat betreft uiterlijk als prestaties. Bovendien ziet uw auto er veel beter uit, zonder de verweerde koplampen.

U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het polijsten van uw lampen via onze offerte pagina.

Heeft u gewoon een vraag, of wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons bereiken op Mobiel : 06-48 72 61 35 of via onze contact pagina.